Helyszíni felmérés és tanácsadás

Kérje területi képviselőink szakmai tapasztalatát

Díjmentesen helyszíni felmérés

Az egész ország területén

5+ év szakmai tapasztalat

Felmérés és tanácsadás

Miért fontos a napelemes helyszíni felmérés?

További információkat gyűjthetsz oldalunkon Hírek & Cikkek 
Felméréssel kapcsolatban olvasnál több információt?
Kattints a linkre -> 
Miért fontos egy helyszíni felmérés?

Hatékonyság optimalizálása 

A helyszíni felmérés lehetővé teszi a napelemek optimális elhelyezését az épületen. Ez segít az árnyékok minimalizálásában, hogy a rendszer maximális napfényt kapjon a nap folyamán. Az optimális elhelyezés növeli a rendszer hatékonyságát és ezzel a termelést.

Megfelelő méretezés

A helyszíni felmérés lehetővé teszi a rendszer megfelelő méretezését. Az általános energiafelhasználás és a helyszínen elérhető napfény mérése alapján a szakértők pontosan kiszámíthatják a szükséges napelemek számát és a rendszer teljesítményét.

Rendszerbiztonság 

A helyszíni felmérés során a szakemberek áttekintik az épület környezeti tényezőit és figyelembe veszik a különböző épületelemeket és szerkezeteket. Ez lehetővé teszi, hogy kiválasszák a megfelelő rögzítési és telepítési módszereket, amelyek biztosítják a rendszer biztonságát.

Miért mi?

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk érdeklődőinknek

Csapatunk minden tagja több éve dolgozik azon, hogy magas színvonalú szakmai tudásával és folyamatos fejlődésével kivívja ügyfeleink bizalmát és elégedettségét.

Ezáltal érdeklődőink és ügyfeleink amikor bizalmat szavaznak csapatunknak, nem csak egy terméket vagy szolgáltatást vesznek igénybe, hanem egy teljes körű ügyintézését és szakmai támogatást is kapnak, aminek köszönhetően, az elégedettségünk 100% ügyfeleink körében.

Az ügyfél elégedettsége Kulcs fontosságú csapatunknak!

  • Mindent elintézünk ügyfél helyett, ezzel időt és energiát spórolva nekik
  • Díjmentesen vállalunk telefonos vagy személyes konzultációt az ország teljes területén
  • Minden újonnan ajánlatot kérő ügyfelünket kedvezményben részesítjük
  • Minden ügyfelünk saját ügyintézőt kap a cégnél, hogy megkönnyítsük a kommunikációt
  • Reggeltől-Estig dolgozunk és egész napos rendelkezésre állást biztosítunk

Ajánlatkérés

Megkaptál minden választ kérdéseidre? Kérj ajánlatot MOST!

Folyamatok

Mi történik pontosan egy felmérés folyamán?

1, Helyszíni felmérés

1, Szakembereink áttekintik az ingatlan tetőszerkezetét, tájolását, dőlésszögét és az árnyékoló tényezőket, mint például a fák vagy más épületek, az optimális rendszer elhelyezése érdekében.
2, Ezt követően átnézik az épület villamoshálózat állapotát, felmérik a mérőóra biztonságát és szabványosságát.
3, Megvizsgáljuk a lehetséges inverter elhelyezését és a hozzá szükséges rákötési pont feltételeit.

2, Koncultáció

1, A területi szakember a felmérés befejezése után, átnézi az épület aktuális fogyasztást, és felméri a pontos jelenlegi és jövőbeli igényeket.
2, Kérdéseket tesz fel amivel pontos képet kap arról, hogy mekkora rendszer méret szükséges kialakítani.
3, Amennyiben kialakult az ügyfél válaszai alapján a pontos igény és meghatározhatóvá válik a szükséges rendszer mérete, úgy ezt meghatározzuk az ügyféllel közösen.

3, Rendszer kialakítás

1, A rendszer méret meghatározása után, szakemberünk elkészíti a szükséges ajánlatot, az inverter a panelek és a hozzákapcsolód eszközök pontos típusával és szükséges darabszámával.
2, Az ajánlat elkészítése után ezt kiküldjük az ügyfél által megadott elérhetőségére, hogy át tudja nézni az ajánlatot.
3, Az ajánlat kiküldése után 1-2 nappal később, telefonon keressük érdeklődőnket, az ajánlat véglegesítése céljából.

Információ

További információra van szükséged?

Legyél naprakész a napelemes rendszerek telepítésében, működésében, karbantartásában, vagy működtetésében. 
Ha nem találod a számodra fontos kérdésre a választ vedd fel velünk a kapcsolatot.

Hogyan működik a napelem rendszer?

A napelemes rendszer olyan technológia, amely napenergiát használ fel elektromos energiává történő átalakításra. Az alapvető összetevője a napelem modul, amelyet több napelemcella alkot. Ezek a cellák főleg szilíciumból készülnek, amelyek a napfény hatására elektromos áramot termelnek. Olvasd tovább ->

Napelem telepítés után kell villanyszámlát fizetni?

Napelem rendszerek telepítése után általában jelentős mértékben csökkenhet vagy akár megszűnhet a villamosenergia-számla fizetése. A napelemek által termelt elektromos energia lehetővé teszi, hogy önfenntartóvá váljon az energiaellátás otthonában.

Telepítés után, bővíthető a napelem rendszer?

Igen, a napelem rendszerek általában bővíthetők. A napelem rendszerek tervezése gyakran a jelenlegi és jövőbeli energiaigények alapján történik, és lehetőséget biztosítanak a későbbi bővítésre, amennyiben a rendszer tervezésnél és kiépítésénél ezt figyelembe vette a kivitelező cég. 

Mennyi idő alatt térül meg a napelem?

A napelemek megtérülési ideje számos tényezőtől függ, például a telepített rendszer méretétől, a napelemek hatékonyságától, az energiaszükséglettől és az áramtarifáktól. Általában a napelemek megtérülési ideje 5-10 év közötti lehet, de egyes cégek esetében akár kevesebb mint 2 év alatt is megtérülhet!

Milyen előnyei vannak a napelemnek?

A napelemeknek számos előnye van, amelyek miatt egyre népszerűbbek az energiaellátásban. Itt vannak néhány fontos előnye:

  1. Pénzügyi megtakarítás: A napelemek segítségével csökkenthetők vagy akár megszüntethetők az elektromos számlák. Az általuk termelt energia ingyenesen használható, és a túlfolyó energiát visszatáplálhatjuk a hálózatba, így visszakapunk érte kreditet vagy fizetést.

  2. Energiafüggetlenség: A napelemekkel rendelkező otthonok vagy vállalkozások energiatermelővé válnak. Ez nagyobb függetlenséget biztosít az energiaellátás terén, és csökkenti a hálózatból való függést.

  3. Megújuló energiaforrás: A napelemek a nap sugárzásából nyerik az energiát, ami végtelen és megújuló energiaforrás. A napenergia hasznosítása hozzájárul a fosszilis tüzelőanyagok függőségének csökkentéséhez, és segít az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésében, ezáltal segítve a klímaváltozás elleni küzdelmet.

  4. Környezetbarát és tiszta energia: A napelemek által termelt energia nem jár károsanyag-kibocsátással, szennyezéssel vagy zajjal. A napelemek működése során nem keletkezik légszennyezés vagy vízszennyezés, így tiszta és környezetbarát energiaforrást jelentenek.

Mennyibe kerül egy napelem rendszer?

A napelem rendszerek ára nagyban függ a telepített teljesítménytől, a rendszer összetételétől és a telepítés helyétől. Továbbá, az árak idővel változhatnak a technológia fejlődés, a kereslet és kínálat, a helyi adók, az engedélyeztetési költségek és a választott kiegészítők (akkumulátorok, inverterek stb.) függvényében. A legjobb, ha helyi napelem szakértővel konzultálsz, aki árajánlatot tud adni a konkrét igényeid alapján.   Tovább az ajánlatkéréshez ->

Találd meg nálunk a számodra legkedvezőbb napelemes megoldásokat és váltsd ki a villany-, vagy akár gázszámládat is.

Elakadtál, vagy kérdésed lenne?

+36 70 856 5805

info@kulcsenergiak.hu


Napelem rendszerek

Használd kalkulátorunkat, hogy segíteni tudjunk igényeid alapján.