Rólunk

Miért vagyunk mi a jó választás?

Csapatunkkal közösen több mint 6 éve foglalkozunk megújuló energiával, azon belül legfőképpen napelem rendszerek felmérésével, tervezésével, kiépítésével. 

Mivel más és más cégeknél folytattuk a saját szakmánkból adódó tevékenységeket, így az egyetlen közös dolog ami összekötött bennünket a szakma és piac iránti rajongásunk és szenvedélyünk volt ami szerencsére máig nem csökkent. 

Több év kiváló szakmai fejlődés és tapasztalat után a 2016-ban megalapított még egyéni vállalkozásunkból, mára már (2023-tól) cégé nőttük ki magunkat és önálló kivitelezőként vállaljuk kis, közép, és nagyméretű napelemes rendszerek felmérését, tervezését, kivitelezését és teljeskörü ügyintézését.

Ez alapján büszkén mondhatjuk, hogy attól függetlenül, hogy cégünk idén alakult, még is több mint 6 év tapasztalattal a komplett csapat háta mögött, komoly szereplőként léptünk a piacra, és célunk minél hamarabb piacvezetővé válni.

Törekszünk arra, hogy ügyfeleink, ne csak egy termékkel vagy szolgáltatással gazdagodjanak, hanem azzal az élménnyel is amit az ügyintézés közben biztosítunk.

Vállalásunk

Feladatunk egyben hivatásunk!

Ügyfélközpontú hozzáállás

Nekünk Te vagy az első, így a megkereséstől a felmérésen át a kivitelezés végéig mindenben állunk rendelkezésedre.

Folyamatos tájékoztatás

Nem csak a megrendelésig vagyunk elérhetőek! Minket a teljes folyamat végéig  és még utána is el fogsz érni telefonon.

Teljes körű ügyintézés

A teljes folyamat alatt számíthatsz a munkánkra és tudásunkra, annak érdekében, hogy időt takarítsunk meg Neked.

Gyorsaság minden téren

Arra törekszünk, hogy a leggyorsabban teljesítsük kérésedet, így akár 1-2 hónapon belül kiépülhet napelemes rendszered.

Ajánlatkérés

Megkaptál minden választ kérdéseidre? Kérj ajánlatot MOST!

Információ

További információra van szükséged?

Legyél naprakész a napelemes rendszerek telepítésében, működésében, karbantartásában, vagy működtetésében. 
Ha nem találod a számodra fontos kérdésre a választ vedd fel velünk a kapcsolatot.

Hogyan működik a napelem rendszer?

A napelemes rendszer olyan technológia, amely napenergiát használ fel elektromos energiává történő átalakításra. Az alapvető összetevője a napelem modul, amelyet több napelemcella alkot. Ezek a cellák főleg szilíciumból készülnek, amelyek a napfény hatására elektromos áramot termelnek. Olvasd tovább ->

Napelem telepítés után kell villanyszámlát fizetni?

Napelem rendszerek telepítése után általában jelentős mértékben csökkenhet vagy akár megszűnhet a villamosenergia-számla fizetése. A napelemek által termelt elektromos energia lehetővé teszi, hogy önfenntartóvá váljon az energiaellátás otthonában.

Telepítés után, bővíthető a napelem rendszer?

Igen, a napelem rendszerek általában bővíthetők. A napelem rendszerek tervezése gyakran a jelenlegi és jövőbeli energiaigények alapján történik, és lehetőséget biztosítanak a későbbi bővítésre, amennyiben a rendszer tervezésnél és kiépítésénél ezt figyelembe vette a kivitelező cég. 

Mennyi idő alatt térül meg a napelem?

A napelemek megtérülési ideje számos tényezőtől függ, például a telepített rendszer méretétől, a napelemek hatékonyságától, az energiaszükséglettől és az áramtarifáktól. Általában a napelemek megtérülési ideje 5-10 év közötti lehet, de egyes cégek esetében akár kevesebb mint 2 év alatt is megtérülhet!

Milyen előnyei vannak a napelemnek?

A napelemeknek számos előnye van, amelyek miatt egyre népszerűbbek az energiaellátásban. Itt vannak néhány fontos előnye:

  1. Pénzügyi megtakarítás: A napelemek segítségével csökkenthetők vagy akár megszüntethetők az elektromos számlák. Az általuk termelt energia ingyenesen használható, és a túlfolyó energiát visszatáplálhatjuk a hálózatba, így visszakapunk érte kreditet vagy fizetést.

  2. Energiafüggetlenség: A napelemekkel rendelkező otthonok vagy vállalkozások energiatermelővé válnak. Ez nagyobb függetlenséget biztosít az energiaellátás terén, és csökkenti a hálózatból való függést.

  3. Megújuló energiaforrás: A napelemek a nap sugárzásából nyerik az energiát, ami végtelen és megújuló energiaforrás. A napenergia hasznosítása hozzájárul a fosszilis tüzelőanyagok függőségének csökkentéséhez, és segít az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésében, ezáltal segítve a klímaváltozás elleni küzdelmet.

  4. Környezetbarát és tiszta energia: A napelemek által termelt energia nem jár károsanyag-kibocsátással, szennyezéssel vagy zajjal. A napelemek működése során nem keletkezik légszennyezés vagy vízszennyezés, így tiszta és környezetbarát energiaforrást jelentenek.

Mennyibe kerül egy napelem rendszer?

A napelem rendszerek ára nagyban függ a telepített teljesítménytől, a rendszer összetételétől és a telepítés helyétől. Továbbá, az árak idővel változhatnak a technológia fejlődés, a kereslet és kínálat, a helyi adók, az engedélyeztetési költségek és a választott kiegészítők (akkumulátorok, inverterek stb.) függvényében. A legjobb, ha helyi napelem szakértővel konzultálsz, aki árajánlatot tud adni a konkrét igényeid alapján.   Tovább az ajánlatkéréshez ->