Hibrid napelemes rendszer visszwatt védelemmel

Teljes körű ügyintézés

30 napon belüli telepítés

5 év telepítési garancia

Családodnak vagy Vállalkozásodnak

Miért érdemes napelemet telepíteni?

Környezetvédelem 

A napelemek által generált elektromosság tiszta, zöld energiaforrást jelent. Nem termelnek üvegházhatású gázokat vagy légszennyezést, így csökkenthetik az ökológiai lábnyomot és hozzájárulhatnak a klímaváltozás mérsékléséhez. 

Energiafüggetlenség 

A napelemek lehetővé teszik, hogy saját elektromos energiát termeljünk otthonunkban vagy vállalkozásunkban. Ez csökkenti vagy akár megszünteti a hagyományos áramszolgáltatóktól való függést, és csökkenti a hosszú távú energiaárak ingadozásainak hatásait. 

Hosszú távú megtakarítás 

Miután a napelemes rendszert telepítették, az ingyenes napsugárzásból származó energia csökkenti az elektromos számlákat. Egyes országokban különböző állami és helyi ösztönzők is elérhetők lehetnek a napelemes rendszerek telepítéséhez, ami további megtakarításokat eredményezhet. 

Kérj ajánlatot gyorsan és egyszerűen, 1 perc alatt!

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk érdeklődőinknek

Csapatunk minden tagja több éve dolgozik azon, hogy magas színvonalú szakmai tudásával és folyamatos fejlődésével kivívja ügyfeleink bizalmát és elégedettségét.

Ezáltal érdeklődőink és ügyfeleink amikor bizalmat szavaznak csapatunknak, nem csak egy terméket vagy szolgáltatást vesznek igénybe, hanem egy teljes körű ügyintézését és szakmai támogatást is kapnak, aminek köszönhetően, az elégedettségünk 100% ügyfeleink körében.


Az ügyfél elégedettsége Kulcs fontosságú csapatunknak!

Többször jelezték már ügyfeleink, hogy nagyon megvannak elégedve azzal az élménnyel amit az ügyintézés és kivitelezés alatt kapnak, és Ők már pontosan tudják, hogy mi ennek az oka!

  • Mindent elintézünk ügyfél helyett, ezzel időt és energiát spórolva nekik
  • Díjmentesen vállalunk telefonos vagy személyes konzultációt az ország teljes területén
  • Minden újonnan ajánlatot kérő ügyfelünket kedvezményben részesítjük
  • Minden ügyfelünk saját ügyintézőt kap a cégnél, hogy megkönnyítsük a kommunikációt
  • Reggeltől-Estig dolgozunk és egész napos rendelkezésre állást biztosítunk

Ajánlatkérés

Megkaptál minden választ kérdéseidre? Kérj ajánlatot MOST!

Megtérülési idő

Hogyan térül meg napelemes rendszered

Vállalkozásodnak

Nézzük meg, ha vállalkozásod 150 Ft fizet 1 kW áramért! 
Ez az áram fogyaszt ma egy vállalkozás életében egy átlagos összegnek számít. Találkozunk kedvezőbb és magasabb díjszabású árakkal is,

50 kW rendszerméret

62 000 kW/h éves termelés

Beruházási költség: 18 000 000 Ft

Villamosenergia ára kW/h: 150 Ft


Éves hozam: 9 000 000 Ft

Megtérülési idő: kb. 1 év 11 hónap (Szaldó elszámolással)

Családodnak

Nézzük meg, ha családod 70,1 Ft fizet 1 kW áramért a hatósági ár után!
Jelenleg minden családot véd a hatósági áras (Rezsi csökkentett árszabás) áram ár kialakítása. A rendszert ennek megfelelően alakítjuk ki, hogy gondoljunk a jövőre.

10 kW rendszerméret

12 500 kW/h éves termelés

Beruházási költség: 4 450 000 Ft

Villamosenergia ára kW/h: 70,1 Ft


Éves hozam: 795 000 Ft

Megtérülési idő: kb. 5 év 6 hónap (Szaldó elszámolással)

Információ

További információra van szükséged?

Legyél naprakész a napelemes rendszerek telepítésében, működésében, karbantartásában, vagy működtetésében. 
Ha nem találod a számodra fontos kérdésre a választ vedd fel velünk a kapcsolatot.

Hogyan működik a napelem rendszer?

A napelemes rendszer olyan technológia, amely napenergiát használ fel elektromos energiává történő átalakításra. Az alapvető összetevője a napelem modul, amelyet több napelemcella alkot. Ezek a cellák főleg szilíciumból készülnek, amelyek a napfény hatására elektromos áramot termelnek. Olvasd tovább ->

Napelem telepítés után kell villanyszámlát fizetni?

Napelem rendszerek telepítése után általában jelentős mértékben csökkenhet vagy akár megszűnhet a villamosenergia-számla fizetése. A napelemek által termelt elektromos energia lehetővé teszi, hogy önfenntartóvá váljon az energiaellátás otthonában.

Telepítés után, bővíthető a napelem rendszer?

Igen, a napelem rendszerek általában bővíthetők. A napelem rendszerek tervezése gyakran a jelenlegi és jövőbeli energiaigények alapján történik, és lehetőséget biztosítanak a későbbi bővítésre, amennyiben a rendszer tervezésnél és kiépítésénél ezt figyelembe vette a kivitelező cég. 

Mennyi idő alatt térül meg a napelem?

A napelemek megtérülési ideje számos tényezőtől függ, például a telepített rendszer méretétől, a napelemek hatékonyságától, az energiaszükséglettől és az áramtarifáktól. Általában a napelemek megtérülési ideje 5-10 év közötti lehet, de egyes cégek esetében akár kevesebb mint 2 év alatt is megtérülhet!

Milyen előnyei vannak a napelemnek?

A napelemeknek számos előnye van, amelyek miatt egyre népszerűbbek az energiaellátásban. Itt vannak néhány fontos előnye:

  1. Pénzügyi megtakarítás: A napelemek segítségével csökkenthetők vagy akár megszüntethetők az elektromos számlák. Az általuk termelt energia ingyenesen használható, és a túlfolyó energiát visszatáplálhatjuk a hálózatba, így visszakapunk érte kreditet vagy fizetést.

  2. Energiafüggetlenség: A napelemekkel rendelkező otthonok vagy vállalkozások energiatermelővé válnak. Ez nagyobb függetlenséget biztosít az energiaellátás terén, és csökkenti a hálózatból való függést.

  3. Megújuló energiaforrás: A napelemek a nap sugárzásából nyerik az energiát, ami végtelen és megújuló energiaforrás. A napenergia hasznosítása hozzájárul a fosszilis tüzelőanyagok függőségének csökkentéséhez, és segít az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésében, ezáltal segítve a klímaváltozás elleni küzdelmet.

  4. Környezetbarát és tiszta energia: A napelemek által termelt energia nem jár károsanyag-kibocsátással, szennyezéssel vagy zajjal. A napelemek működése során nem keletkezik légszennyezés vagy vízszennyezés, így tiszta és környezetbarát energiaforrást jelentenek.

Mennyibe kerül egy napelem rendszer?

A napelem rendszerek ára nagyban függ a telepített teljesítménytől, a rendszer összetételétől és a telepítés helyétől. Továbbá, az árak idővel változhatnak a technológia fejlődés, a kereslet és kínálat, a helyi adók, az engedélyeztetési költségek és a választott kiegészítők (akkumulátorok, inverterek stb.) függvényében. A legjobb, ha helyi napelem szakértővel konzultálsz, aki árajánlatot tud adni a konkrét igényeid alapján.   Tovább az ajánlatkéréshez ->

Találd meg nálunk a számodra legkedvezőbb napelemes megoldásokat és váltsd ki a villany-, vagy akár gázszámládat is.

Elakadtál, vagy kérdésed lenne?

+36 70 856 5803

info@kulcsenergiak.hu


Napelem rendszerek

Használd kalkulátorunkat, hogy segíteni tudjunk igényeid alapján.